В началото на една връзка всичко изглежда перфектно, нещата сякаш

...
В началото на една връзка всичко изглежда перфектно, нещата сякаш
Коментари Харесай

Ето как да поддържате страстта във връзката ви

В началото на една връзка всичко наподобява съвършено, нещата като че ли просто се случват от единствено себе си. И в случай че желаете да продължат по този начин, би трябвало да се опитате да запазите пристрастеността посред ви. Тя би трябвало да бъде поддържана всекидневно както от него, по този начин и от вас, с цел да не се почувства половинката ви виновна за нещо, което е обща задача.

Повечето дами си мислят, че знаят какво тъкмо и по кое време би трябвало да създадат, с цел да държат мъжката възбуденост в тонус. Но от време на време имате потребност от многообразие, да опитате някой нов трик, който може да направи чудеса за връзката ви.

Затова отпуснете се, влезте в играта и покажете на мъжа до вас, че сте все по този начин секси, палава и възбуждаща, както първия път, когато ви е видял.

Поемете самодейността

Не е нужно постоянно да чакате той да прави полови подмятания, да ви изненадва и да поддържа пристрастеността посред ви. Вземете самодейността в свои ръце и действайте. Мъжете си умират за дами, които знаят какво желаят и най-важното- по какъв начин да го получат, без да чакат отсрещната страна. Вашите дейности ще настроят колегата ви на същата вълна, както когато ги желае намерено. А това значи, че възбудата и желанието за фамилиарност ще бъдат доста по-силни и за двамата.



Бъдете спонтанна

Не е нужно постоянно да планирате какво и по кое време ще вършиме с половинката си. Хората дотам са привикнали да живеят в график, възнамеряват вечерите си, почивките си, а някои даже кога и по кое време да вършат секс. Този еднообразен живот може да провали връзката ви и това напълно не е смешка. Живейте друго и непредсказуемо. Правете това, което половинката ви минимум чака, тогава, когато даже и не допуска. Повечето мъже се възбуждат от мисълта за импровизиран секс – даже с непрекъснатата си партньорка. Това несъмнено ще поддържа пристрастеността във връзката ви.

Говорете му безшумно и мръсно

Факт е, че тембърът на гласа в действителност има способността да въздейства на противоположния пол. Някои гласове могат мигновено да възбудят и подлудят както мъжете, по този начин и дамите. Мъжът е мощно запленен от дамата, когато му с гальовен глас в ухото. Особено, в случай че думите, които произнася са мръсни и даже малко перверзни. Опитате ли да извършите това с колегата си, подсигуряваме ви, че той няма да устои на изкушението. И не забравяйте, че най-важно е какво ще му прошепнете и по какъв начин ще го извършите.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР