В началото на 48-ото Народно събрание ПГ на ГЕРБ-СДС положи

...
В началото на 48-ото Народно събрание ПГ на ГЕРБ-СДС положи
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Положихме всички усилия за работещ парламент

В началото на 48-ото Народно заседание ПГ на ГЕРБ-СДС постави всички старания за работещ парламент. Още след изборите беше ясно, че съставянето на такова изисква взаимни отстъпки. Въпреки че се обрисуваха безапелационни болшинства, липсваше задоволителна политическа храброст. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в декларация от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “ .

“ГЕРБ-СДС беше подготвена. С цялостното схващане, че поемаме голям риск, ние подадохме ръка на нашите съществени политически съперници и предложихме състав. Бяхме подготвени да водим съществени диалози и договаряния “, добави Атанасова.

“Благодарим за проявената храброст от страната на парламентарните групи, които бяха подготвени да дадат късмет на предлагането от нас държавно управление. Пред Демократична България имаше ясно да работят дружно с ГЕРБ и да изпълнят програмните си задания, само че те избраха друго, бе безапелационна Атанасова.

По думите й политическата рецесия може да бъде решена с взаимни отстъпки. “Ясно е, че не може да бъде решена без присъединяване на ГЕРБ-СДС ".

“ГЕРБ-СДС е резистентен и незаобиколим фактор в политиката. Успяхме да вземем редица значими решения ", уточни тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР