В началото на 2018 г. най-активен в търсене на служители

...
В началото на 2018 г. най-активен в търсене на служители
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

В началото на 2018 година най-активен в търсене на чиновници още веднъж е IT секторът, и най-много в частта изработването на мобилни приложения. Производственият бранш също търси нови попълнения. Сред по-нестандартните оферти е работа в компания за футболни залози.

SILVERHAND



Водеща организация за асортимент на личен състав в интернационален мащаб. Екипът й се състои от високо образовани, въодушевени експерти, поради които хиляди хора са намерили работа в чужбина и са постигнали задачите, които преди този момент са били отвън финансовите им благоприятни условия. От 2011 година компанията посредничи на голям брой предприятия от Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Швеция и Финландия при подбора на квалифицирани чиновници и спомагателен личен състав от Централна и Източна Европа. Успешно работи с компании като BMW, Audi, VW, BASF, IKEA, Douglas и стотици други по-малки районни предприятия.

Успехът на компанията се дължи на упорита работа и най-високи етични полезности, като почтеност, надеждност, отговорност и почитание, за които се грижим в нашето всекидневие. За екипът на SILVERHAND „ работата не е артикул “.

Вижте свободните позиции на SILVERHAND

ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД



Компанията е водач в производството и дистрибуцията на артикули с марката "7 DAYS ": кроасани, снаксове (Bake Rolls), рула, пасти и течен шоколад. Фабриката се намира в село Казичане и работи от 1996г, като последователно се разраства и през днешния ден доближава 900 чиновници личен състав.

Вижте свободните позиции на ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД

Football Radar Ltd.



По-лошо е липса на данни, в сравнение с неприятни данни. Но положителните данни в комбиниране с футбола могат да трансформират играта. Нашите прозрения могат да ви оказват помощ да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

Мобайл Системс ООД



Компанията е разработчик на международно известното мобилно приложение OfficeSuite. Инсталиран е на над 160 милиона смарт телефони и таблети в 205 страни на модели на Sony / Sony Ericsson, Amazon Kindle, Nook, Alcatel, Acer, Sharp, Huawei and Archos. От 2001 година компанията е пионер в създаването на мобилни приложения за редица устройства и е водещ снабдител на програмен продукт на Android, iOS, BlackBerry and Windows Phone. Компанията предизвиква своите чиновници да споделят, разискват в другарска среда хрумвания и спомага за основаването на креативна среда за основаването на най-хубавите мобилни приложения.

Вижте свободните позиции на Мобайл Системс ООД

Монтажинженеринг АД



Компания с над 60-годишен професионален опит в региона на монтажното строителство, водач в региона на построяването и монтажа на промишлени уреди и съоръжения. Дружеството е профилирано в строителство и създаване на железни халета и здания от стоманени структури, в това число монтаж на покривни и фасадни панели; железни структури - планиране, произвеждане и монтаж на железни структури с промишлено предназначение; произвеждане, създаване и монтаж на стоманени резервоари и силози; индустриален машинен монтаж - монтаж на софтуерно съоръжение и съоръжения, както и създаване на промишлено отопление и газови съоръжения.

Вижте свободните позиции на Монтажинженеринг АД

ИНТЕР СПЕДИШЪН БГ ЕООД



Компанията е позиционирана в Пловдив и е част от испанската „ JCARRION”, профилирана в хладилни транспорти. Фирмата разполага с над 1500 камиона, които работят на територията на цяла Европа. Доставчик на транспортни решения. Предлага всички услуги, свързани с превозването на артикули, логистика, складови действия, доставка и поддръжка на промишлени транспортни средства.

Вижте свободните позиции на ИНТЕР СПЕДИШЪН БГ ЕООД

КлаудСигма Рисърч ЕООД



Бързо разрастваща се компания, която предлага услугата cloud infrastructure-as-a-service (IaaS) на територията на Европа и Съединени американски щати. Това е промишленост, която трансформира обичайните подходи към IT бранша, като се чака на световно равнище финансов растеж от 5 милиарда USD през идващите 3 години. Основен снабдител на облачни решения.

Вижте свободните позиции на КлаудСигма Рисърч ЕООД

Лемън Билдинг ЕООД



Строителна компания с над 20 000 разгъната застроена повърхност. В момента има деен огромен обект в центъра на София с над 50 назначени квалифицирани чиновници и в активността си залага на качествено и правилно осъществяване.

Вижте свободните позиции на Лемън Билдинг ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР