В началото на 2018 г. най-активен в търсене на служители

В началото на 2018 г. най-активен в търсене на служители ...

ТОП работодатели на седмицата.В началото на 2018 г. най-активен в търсене на служители отново е IT секторът, и най-вече в частта изработването на мобилни приложения. Производственият сектор също търси нови попълнения. Сред по-нестандартните предложения е работа в компания за футболни залози.

SILVERHANDВодеща агенция за подбор на персонал в международен мащаб. Екипът й се състои от високо образовани, ентусиазирани специалисти, заради които хиляди хора са намерили работа в чужбина и са постигнали целите, които преди това са били извън финансовите им възможности. От 2011 г. компанията посредничи на множество предприятия от Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Швеция и Финландия при подбора на квалифицирани служители и помощен персонал от Централна и Източна Европа. Успешно работи с компании като BMW, Audi, VW, BASF, IKEA, Douglas и стотици други по-малки регионални предприятия.

Успехът на компанията се дължи на упорита работа и най-високи етични ценности, като честност, надеждност, отговорност и уважение, за които се грижим в нашето ежедневие. За екипът на SILVERHAND „работата не е продукт“.

Вижте свободните позиции на SILVERHAND

ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АДКомпанията е лидер в производството и дистрибуцията на продукти с марката "7 DAYS": кроасани, снаксове (Bake Rolls), рула, пасти и течен шоколад. Фабриката се намира в село Казичане и работи от 1996г, като постепенно се разраства и днес достига 900 служители персонал.

Вижте свободните позиции на ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД

Football Radar Ltd.По-лошо е липса на данни, отколкото лоши данни. Но добрите данни в съчетание с футбола могат да променят играта. Нашите прозрения могат да ви помогнат да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

Мобайл Системс ООДКомпанията е разработчик на световно известното мобилно приложение OfficeSuite. Инсталиран е на над 160 милиона смартфони и таблети в 205 държави на модели на Sony / Sony Ericsson, Amazon Kindle, Nook, Alcatel, Acer, Sharp, Huawei and Archos. От 2001 г. компанията е пионер в разработването на мобилни приложения за редица устройства и е водещ доставчик на софтуер на Android, iOS, BlackBerry and Windows Phone. Компанията насърчава своите служители да споделят, обсъждат в приятелска среда идеи и спомага за създаването на творческа среда за създаването на най-добрите мобилни приложения.

Вижте свободните позиции на Мобайл Системс ООД

Монтажинженеринг АДКомпания с над 60-годишен професионален опит в областта на монтажното строителство, лидер в областта на изграждането и монтажа на промишлени съоръжения и инсталации. Дружеството е специализирано в строителство и изграждане на метални халета и сгради от стоманени конструкции, включително монтаж на покривни и фасадни панели; метални конструкции - проектиране, производство и монтаж на метални конструкции с промишлено предназначение; производство, изграждане и монтаж на стоманени резервоари и силози; промишлен машинен монтаж - монтаж на технологично оборудване и инсталации, както и изграждане на промишлено отопление и газови инсталации.

Вижте свободните позиции на Монтажинженеринг АД

ИНТЕР СПЕДИШЪН БГ ЕООДКомпанията е позиционирана в Пловдив и е част от испанската „JCARRION”, специализирана в хладилни превози. Фирмата разполага с над 1500 камиона, които работят на територията на цяла Европа. Доставчик на транспортни решения. Предлага всички услуги, свързани с транспортирането на стоки, логистика, складови дейности, доставка и поддръжка на промишлени превозни средства.

Вижте свободните позиции на ИНТЕР СПЕДИШЪН БГ ЕООД

КлаудСигма Рисърч ЕООДБързо развиваща се компания, която предлага услугата cloud infrastructure-as-a-service (IaaS) на територията на Европа и САЩ. Това е индустрия, която трансформира традиционните подходи към IT сектора, като се очаква на глобално ниво финансов ръст от 5 млрд. USD през следващите 3 години. Основен доставчик на облачни решения.

Вижте свободните позиции на КлаудСигма Рисърч ЕООД

Лемън Билдинг ЕООДСтроителна фирма с над 20 000 разгъната застроена площ. В момента има активен голям обект в центъра на София с над 50 назначени квалифицирани служители и в дейността си залага на качествено и коректно изпълнение.

Вижте свободните позиции на Лемън Билдинг ЕООД

Източник: fakti.bg