В началото бяха 14 общо кандидати, но останаха само двама:

...
В началото бяха 14 общо кандидати, но останаха само двама:
Коментари Харесай

Наистина ли искаме двама 80-годишни за президент: Коя е Ники Хейли

В началото бяха 14 общо претенденти, само че останаха единствено двама: откакто Рон Десантис се отхвърли от конкуренцията за номинацията на републиканците за президент на Съединени американски щати, единствено Ники Хейли може да спре Доналд Тръмп. Това посочва Ралф Борхард, представен от .

Коя е тя?

След като Рон Десантис се отдръпна от конкуренцията за републиканската номинация за президент, Доналд Тръмп евентуално е още по-уверен в успеха си, написа ARD. На пътя му стои единствено още един претендент - някогашната непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли. “Бяхме 14 души в тази конкуренция. Сега сме единствено двама ”, разяснява Хейли пред Си Ен Ен. “Ще продължим и ще се борим ”, сподели още тя. 

По-умерена опция на Тръмп?

Хейли се надява, че Ню Хемпшир - идващият щат, в който предстоят първоначални избори на републиканците (на 23 януари), ще се трансформира в трамплин за нейната кандидатура. Тя се пробва да се показа като опция на Тръмп, написа ARD - задоволително твърда, с цел да убеди последователите на някогашния президент да я поддържат, само че и задоволително умерена, с цел да притегли и гласоподаватели, които не са в нито един лагер. 

Освен това Хейли е доста по-млада - както от съперника си Доналд Тръмп, по този начин и от сегашния президент Джо Байдън. Републиканката не пропуща опция да спомене това, както и изследванията, съгласно които 70% от американците не желаят нов конфликт сред Тръмп и Байдън. “Наистина ли желаеме двама 80-годишни претенденти за президент, до момента в който в страната царува безпорядък, а светът е в пламъци ”, пита тя. 

I have a different style and approach from Joe Biden and Donald Trump. No drama. No vendettas. No whining. Just results.
— Nikki Haley (@NikkiHaley)
Дъщеря на индийски емигранти

52-годишната Ники Хейли е родена в дребен град в Южна Каролина. Тя е щерка на индийски имигранти, а през 2020 година разказа детството си по този начин: “Баща ми носеше тюрбан, а майка ми - сари ”. 

Семейството на “кафявото момиче в един черно-бял свят ” се е сблъсквало с редица компликации и с дискриминация. “Но родителите ми в никакъв случай не са се поддавали на неприязънта и омразата. ” Затова и до през днешния ден тя акцентира, че Съединени американски щати не е расистка страна. На непрекъснатите персонални офанзиви от Доналд Тръмп, Хейли, която е работила с него, дава отговор по този начин: “Ако той мислеше, че нямам късмет, нито аргументи за вяра, за какво харчи милиони долари за рекламни спотове против мен? ” 

Salem, thank you for playing host to an awesome night and our final GOTV rally! We are ready to run through the tape tomorrow. Make sure you make your plan to get out and vote tomorrow. We’re one step closer to a STRONG and PROUD America!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР