В МВР тече проверка за поведението на граничните полицаи, които

...
В МВР тече проверка за поведението на граничните полицаи, които
Коментари Харесай

Проверяват граничните полицаи, разрешили на Владислав Горанов да напусне страната

В Министерство на вътрешните работи тече инспекция за държанието на граничните служители на реда, които първо са отказали, а след това са пуснали някогашния финансов министър Владислав Горанов да напусне страната, заяви през днешния ден министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той беше безапелационен, че въпросът не е толкоз обикновен и поражда въпрос в случай че има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира.

Припомняме ви, че на 18 декември някогашният финансов министър се опита да премине граничния пункт на „ Калотина “ в посока Сърбия с автомобил, търсен от Интерпол.

Граничните управляващи споделили на някогашния министър, че има проблем с автомобила и да изчака по-детайлна инспекция. Вместо това, обаче, Горанов направил противоположен завой и се върнал навътре в страната, като часове по-късно с различен автомобил той напуснал страната.

По информация на Горанов, колата е взета на лизинг от огромна автомобилна компания през март предходната година. От компанията обясниха, че евентуално става дума за по този начин нареченото " клониране ". То се ползва при крадени коли, които се изнасят зад граница.

За задачата автобандите се добират до информация за истинските коли. Обикновено това са скъпи коли. И това, че има клониране, излиза наяве само, в случай че с подправената кола бъде осъществено закононарушение или бъде открадната. Тогава се търси оригиналът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР