В МВР е постъпил сигнал по отношение на газопровода Балкански

...
В МВР е постъпил сигнал по отношение на газопровода Балкански
Коментари Харесай

МВР изпратило на прокуратурата сигнал за Балкански поток

В Министерство на вътрешните работи е постъпил сигнал във връзка с газопровода „ Балкански поток “, който е препратен за следствие към ДАНС и прокуратурата. Това сподели вътрешният министър Иван Демерджиев по време на блиц надзор в Народното събрание в отговор на въпрос на депутата Атанас Атанасов от „ Демократична България “.

Атанасов попита дали Министерство на вътрешните работи проверява информацията, която се съдържа в оповестено в медиите клише на информация на ДАНС отпреди да стартира строителството на газопровода, с което се предизвестява министър-председателя, че построяването на „ Балкански поток “ е „ част от стратегическия проект на Путин за заобикаляне на Украйна “. Демерджиев разяснява, че сигнал с сходно наличие е постъпил от Гражданско съдружие „ БОЕЦ “.

По отношение на мненията, че в България има нарастване на битовата престъпност и в частност телефонните измами, министър Иван Демерджиев съобщи, че растежът на битовата престъпност през актуалната година, по отношение на миналата, е 0,7% - разкриваемостта е повишена със 7%. Относно телефонните измами той уточни, че те са нарастнали, тъй като се реализират главно най-често от Румъния или Гърция, само че се води връзка със службите там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР