В мрежата се появиха кадри от руско-грузинската граница, в които

...
В мрежата се появиха кадри от руско-грузинската граница, в които
Коментари Харесай

Близък до Путин се опитва да пътува до Грузия ВИДЕО

В мрежата се появиха фрагменти от руско-грузинската граница, в които можете да видите известния блогър Lev Against (Михаил Лазутин), който се застъпваше за здравословен метод на живот, морал и национализъм. Видеото е оповестено на 29 септември в канала Readovka Telegram

В няколко канала в Телеграм Лазутин е сниман да чака с още мнозина други на граничния пропускателен пункт " Верхний Ларс ".

През 2014 година Лазутин основава придвижването " Лев срещу ", което приканва жителите да не употребяват алкохол и цигари, както и да не употребяват непристоен език на обществени места. Освен това блогърът получаваше финансиране за активността си от Президентския фонд за безплатни средства, както е посочено на уеб страницата на неговото придвижване.

Лазутин не един път попадаше в кавги, заснемайки дружно със свои съидейници " нападения " против младежи на отмора в централните паркове на Москва. Той отнемаше бира и други алкохолни питиета от летовници, гасеше цигари с вода, унижаваше хора пред камерата, в това число малолетни възпитаници.

Междувременно групата " Верхний Ларс " в Телеграм, основана за тези, които желаят да прекосят руско-грузинската граница, към този момент събра 100 хиляди души единствено в границите на седмица.

The blogger Mikhail Lazutin ( " Lev protiv " ) who provoked fights in downtown decided to get away from.

He was spotted on the border. In his videos, he and his thugs were pestering people, who were drinking alcohol.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР