В мрежата се появиха кадри, на които се виждат празни

...
В мрежата се появиха кадри, на които се виждат празни
Коментари Харесай

Празни плажове и хотели в Турция! Руснаците избягаха заради цени до небесата ВИДЕО

В мрежата се появиха фрагменти, на които се виждат празни плажове и хотели в Турция. Снимки в мрежата са оповестени от руснаци, живеещи в Турция.

Според множеството консуматори това е урок за домакините, които са вдигнали мощно цените, приемайки туристи.

Както Жана в Turkey Online оповестява в канала си в YouTube, почивките в страната станаха скъпи; през май цените бяха по-високи от тези, предлагани от курортите на ОАЕ. Затова руснаците избраха други курорти. И през лятото ситуацията ще се задържи, тъй като се чакат жеги.

Самите турци считат, че повода за празнотата на местата за отмора са президентските избори и следващата „ студена война “.

А специалистите регистрират, че повишаването в страната през юли и август ще продължи и ще доближи 30%.

Според блогъра сходни прогнози „ звучат нереално “. Жана счита, че остава „ да разчитаме, че специалистите бъркат, а хотелиерите и туроператорите ще имат превес “. Ако наклонността се резервира, хотелите няма да одобряват туристи.

Колко празни са плажовете и кейовете на Турция, вижте във видеото:



Коментаторите считат, че турците заплащат за покачването на цените и поучават локалните да „ прогледнат “.

Една от тях например смята, че локалните притежатели на хотели са имали дребна визия къде другаде могат да отидат руснаците, тъй че в този момент е вероятен „ антирекорд “ по посещаемост, счита туристката.

„ Имаме Египет, ОАЕ, Тайланд и други страни “, обобщава тя.

Друг коментатор написа, че идният летен сезон ще „ научи Турция на бизнес “, т.к. трябва да се интересувате от мнението на туристите, на каква цена би трябвало да почиват, както се случи с останалата част от Европа.

Анализаторите считат, че покачването на цените е подбудено от държанието на валутите и неналичието на мониторинг в Руската федерация.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР