В мрежата се появиха CAD рендъри на предстоящия флагман Huawei

...
В мрежата се появиха CAD рендъри на предстоящия флагман Huawei
Коментари Харесай

Рендъри на Huawei P30 потвърждават трите задни камери и миниатюрния прорез

В мрежата се появиха CAD рендъри на идния флагман Huawei P30. Освен тях, най-любопитните за проектите на китайската компания получават и видео, показващо телефона от всичките му страни.
От всичко това проличава, че Huawei P30 ще има три задни камери във отвесна настройка в горния ляв завършек на задния панел. Точно под тях е LED светкавицата. Основната камера би трябвало да е внушителните 38МР , допълвана от алтернатива за 5-кратно оптично нарастване. Селфи камерата е 24МР.



Отпред пък откриваме разрез във формата на мъничка водна капчица , където е скрита селфи камерата. Рамките към екрана не са незабележими като особено долният панел е по-дебел от горния.

Задният панел е стъклен с текстури като цветовите варианти са сходни на синята и зелената версии на Mate 20 Pro.



Имайки поради, че на никое място не се вижда скенер за пръстови отпечатъци, можем да предположим, че при Huawei P30 той ще бъде вграден под екрана. Самият екран би трябвало да е с 6-инчов диагонал при размери на телефона 149.1 x 71.4 x 7.5 мм. Единствено мястото, където са задните камери, е малко по-издуто и там дебелината е 9.3 мм.

Малко изненадващо и за благополучие, апаратът има 3.5-милиметров аудио жак . Самото зареждане е с USB-C каел. На десния непряк панел е бутонът за стартиране, а над него е този за контролиране на звука.

Операционната система е Android 9 Pie , върху който Huawei слага своя личен интерфейс EMUI 9.0.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР