В мрежата се появи видео, на което се вижда смъртоносната

...
В мрежата се появи видео, на което се вижда смъртоносната
Коментари Харесай

Разтърсващо ВИДЕО! Ловци на глави и престъпник се разстрелват смъртоносно едни-други в автокъща (18+)

В мрежата се появи видео, на което се вижда смъртоносната престрелка сред двама ловци на глави и престъпник-беглец в щата Минесота. Ловците на глави Фидел Гарсия младши и Габриел Бърнел бяха убити дружно с беглеца Рамон Хътчинсън, когато тримата започнаха да се стрелят едни други пред автокъща в град Грийнвил в щата Тексас във вторник, написа в. " Дейли Мейл ". Видеото, снимано от свидетел, с което се е сдобила градската администрация на Грийнвил, демонстрира по какъв начин Гарсия и Бърнел са извадили револверите си, до момента в който сгащват Хътчинсън в стъклен офис на шоурума.

Докато ловците на глави се доближават към Хътчинсън, мъжете стартират да крещят един на различен, а жена, която се намира в офиса, извиква „ не”. Следва серия от патрони, а снимащият заляга на земята, а по-късно и побягва.

Хътчинсън е бил търсен нарушител по обвинявания в кражба на оръжие на служител на реда, нахлуване четвърта степен по служител на реда и владеене на опиати. Той е разгласен за търсене през март, когато не се е явил непринудено в съда в Минеаполис за делото си. Наградата аз главата му е била 50 000 $.

Двамата ловци на глави са спипали проследяващо устройство на кола, за която те са вярвали, че е на Хътчинсън, до момента в който той е бил при своя интимна другарка, оповестява CBS DFW.

Впоследствие те научили, че Хътчинсън желае да замени колата с друга в автокъща до Далас.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР