В мрежата се появи снимка с клетка от Казан Експо,

...
В мрежата се появи снимка с клетка от Казан Експо,
Коментари Харесай

Държат в клетка пияни мобилизирани руски войници

В мрежата се появи фотография с клетка от " Казан Експо ", където се отглеждат и образоват мобилизираните в Татарстан. Това, че пияните наборници в действителност ги вкарват зад решетките, потвърдиха по-късно пред локалните медии народен представител и един от мобилизираните.

„ Основният камшик на " Експото " е алкохолът. Близки на мобилизираните им го предавали. Хората го криеха на всички места. Отначало множеството хора наливаха водка в бутилки от минерална вода, след това започнаха да я наливат в кола, във фанта. Какво ли не измисляха... Но пияните се виждаха незабавно. За такива направиха караулка. Това е такава клетка като станция за отрезвяване. Там се хранеха, там спяха, просто бяха малко изолирани от обществото ”, споделя един от мобилизираните.

„ Мобилизираните жители са жители, които са в правната сфера на военното право. Дисциплинарната власт на командирите им разрешава да слагат обвинените в осъществяване на закононарушение в часовой за период до 48 часа или до правосъдно решение “, сподели Алмир Михеев, заместител на Държавния съвет на Татарстан.

Източник: ASTRA

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР