В мрежата се появи серия от снимки на трите смартфона

...
В мрежата се появи серия от снимки на трите смартфона
Коментари Харесай

Появиха се и трите версии на Google Pixel 9 на реални снимки

В мрежата се появи серия от фотоси на трите смарт телефона от към момента непредставената серия Гугъл Pixel 9. В допълнение към базовия модел и „ професионалния “ модел, инсайдери демонстрираха и версията Pro XL. Дизайнът на устройството наподобява прочут, само че самата джаджа ще бъде по-голяма от останалите представители на линията.

Снимките са оповестени от портала Rozetked. Според източника, базовият модел ще получи двойна камера, чийто модул няма да се слива с рамката, за разлика от Pixel 8. Снимките също по този начин демонстрират по-плоски ръбове от настоящата версия и плосък заден панел.

Другите два представителя на новата серия „ пиксели “ наподобяват по същия метод. Разликите ще бъдат механически: Pixel 9 Pro се чака да има „ перископ “ с петкратно нарастване. За моделите Pixel 9 Pro се приписват същите характерности, само че в по-голям корпус. Диагоналът на екраните на смарт телефоните, съгласно неофициалната информация, ще бъде 6,24/6,34/6,73 инча.

Източникът също по този начин оповестява, че Pixel 9 може да получи 12 GB RAM, до момента в който по-старите версии ще са с 16 GB, а минималният размер за предпазване и за трите модела ще бъде 128 GB. Съобщава се също, че базовият Pixel 9 има по-широки рамки към екрана.

И трите нови продукта евентуално ще бъдат основани на процесора Гугъл Tensor G4, само че UWB чипът, съгласно слуховете, ще участва единствено в Pro-версиите. Премиерата на новите артикули на Гугъл се чака през октомври тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР