В мрежата изтече информация, че първият космонавт на Земята Юрий

...
В мрежата изтече информация, че първият космонавт на Земята Юрий
Коментари Харесай

Юрий Гагарин е контактувал с извънземни, разкриха какво е казал на ръководството на СССР

В мрежата изтече информация, че първият космонавт на Земята Юрий Гагарин е влизал в контакт с извънземни и даже е докладвал за това на управлението на Съветския съюз. А това, което е последвало, е още по-интересно, написа Езорейтер. Уфолозите неведнъж са поставяли този въпрос – първият космонавт на планетата не е ли установявал контакти с извънземни. Извънземните, при цялата им нерешителност в връзките им със земляните, е трябвало безусловно да намерят индивида, който за пръв път е излязъл в открития космос. Именно това се е и случило, освен това незабавно, щом Гагарин се е озовал на околоземна орбита. Дисциплинираният космонавт болшевик просто не е могъл да изпусне този късмет, даже и извънземните да са му споделили да мълчи.

Смята се, че отчетът на Гагарин за съществуването на извънземни в космоса, е станал повода за неговата крах или за неговото похищение от самите извънземни. Освен това, те са повлияли по това време за промяната на управленията в Съединени американски щати и Съветския съюз. Кенеди е желал да разсекрети данни за извънземните, а Хрушчов прекомерно трескаво се заел с усвояването на космоса.

Разбира се, всички тези данни са доста спорни, както и всичко останало, което визира пришълците и галактическите проучвания. Например, даже лунните задачи на американците са подлагани на съществени подозрения от мнозина. И за това има съществени аргументи, само че никой не знае за какво американците се държат по този начин, като че ли не са летели на никое място.

Неразбираема е и позицията на Съюз на съветските социалистически републики, чието управление в никакъв случай не е отричало полетите на американците до Луната. А и настоящето управление на Русия си мълчи за това. Защо?

Видимо не всичко е толкоз просто. Все отново Съветският съюз е стигнал до Луната, въпреки и без човек, само че, както и при американските астронавти, се е случила, очевидно, някаква среща с пришълци, след което лунните задачи и на двете страни бяха прекъснати и надълбоко засекретени, съдейки по всичко, безсрочно.

Може да се допусна, че видео материали няма или просто не би трябвало да бъдат показвани.

Ето какво споделя по този мотив докторът по метафизичен науки, неуморимият откривател на всичко, което излиза отвън рамките на нормалното, Владимир Шемшук:

Американците са стъпвали на Луната, само че там те челно са се сблъскали с представители на по-развита цивилизация, а по-късно Съединени американски щати бързо прекратиха програмата си за задачи до Луната и до в този момент мълчат за това, като водят политика, въз основата на която всичко може да се ревизира, да му се повярва и да се осмее.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР