В мрежата бяха разпространени видеокадри, заснети от дрон на ВСУ,

...
В мрежата бяха разпространени видеокадри, заснети от дрон на ВСУ,
Коментари Харесай

ВИДЕО на обстрелван руски герой стана световен хит

В мрежата бяха публикувани видеокадри, снимани от дрон на ВСУ, на което се виждат несполучливи опити да бъде улучен съветски боец с гранати, оповестяват международните издания.

Видеото демонстрира по какъв начин украински бойци употребяват безпилотен уред, с цел да хвърлят гранати и бомби по съветски боец. Но безстрашният боец сполучливо хвърля встрани всички попаднали върху него противников муниции.


 

По-късно станаха ясни още детайлности за трагичния боен случай. Според информацията, съветският боец въпреки всичко е бил ранен, само че е оживял и в този момент се възвръща. Това оповестяват международните издания, като се базират на сътрудници на боеца, разказали за случая в интернет.

Според тях " срещата " с дрона е станала още през март покрай село Малая Роган в Харковска област. Героят на видеото е боец от 138-а обособена гвардейска мотострелкова бригада на съветските въоръжени сили. Няма публична информация за случая.

Потребителите на Twitter се възхищаваха на смелостта на съветския войник, хвърлящ гранати на APU

В чужбина всеобщо се възхищават на съветския боец, които изкусно изхвърля гранати, с които го обстрелва украински дрон.

Потребителите на обществената мрежа " Туитър " реагираха доста бурно на появилото се видео, като означиха смелостта на боеца.

„ Смел човек “, написа един консуматор.

„ Легенда “, сподели различен.

Друг консуматор означи, че съветските военни „ заслужават да живеят и да видят децата си още веднъж “. Освен това различен консуматор шеговито написа, че има потребност от боец, който да му купи билет за лотария.

„ Радвам се, че не пострада от това “, призна потребителят.

„ Ранен съветски боец, самичък в окоп, отблъсква украинските безпилотни гранати като мухи “, написа различен коментатор.

Освен това обществените мрежи бяха възмутени, че The Telegraph спрял мненията в YouTube под видео с присъединяване на военнослужещ от съветските въоръжени сили.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР