В мрежата бързо трупа популярност видео със сюжет за русалка,

...
В мрежата бързо трупа популярност видео със сюжет за русалка,
Коментари Харесай

ВИДЕО с тайна операция по залавянето на русалка в Минесота се появи в мрежата

В мрежата бързо натрупа известност видео със сюжет за нимфа, снимано от мъж на брега на неназовано езеро в Минесота, осведоми Paranormal Elite. Очевидецът, който е снимал скрито на мобилния си телефон мистериозната преживелица не разкрива самоличността си, а се показва като жител на Австралия, пристигнал на посетители при родственици в Минесота.

В началото на клипчето се вижда странна зелена опашка, която плава във водата. Двама души, облечени в жълти защитни костюми, поставят носилка на брега и измъкват мистериозното създание от водата. Невижданото творение има забележима аналогия с русалките, каквито ги знаем от приказките.

Авторът на видеото счита, че фрагментите са ново доказателство за съществуването на русалки. Той споделя, че и в Австралия е чувал истории за хуманоидни същества с опашки като риби, само че бил мощно сюрпризиран да види нещо сходно, извадено от сладководно езеро.

Остава тайнственост обаче дали в действителност русалки населяват езера в Минесота. В края на краищата, какво се случва, когато езерата замръзнат през зимата, разяснява Paranormal Elite. Но пък, в случай че клипът е подправен, кои са тези хора, снимани в него да разиграват толкоз правдоподобно преживелица със залавяне на нимфа и с каква цел го вършат, пита изданието.

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР