В мрачните дни, през които нямаши информация къде е изчезналият

...
В мрачните дни, през които нямаши информация къде е изчезналият
Коментари Харесай

Извинявам се, че дори предположих най-лошото и обвиних

В мрачните дни, през които нямаши информация къде е изчезналият Александър от Перник, някои доброволци заподозряха, че в историята има и незнайни моменти. Някои от тях даже виняха бащата на детето, употребявайки своя трактовка на събитията.

Ден откакто 12-годишното момче още веднъж е вкъщи си, доброволец се извини на бащата на момченцето.

Христо Гешов показа позицията си  в една от групите, където доброволци споделяха информация за търсенето на Сашко.

" Поднасям своите откровени извинения на бащата на Сашко за това, че показах мнение и подозрение за неговото изгубване и бях един от хората, погледнали през различен ъгъл обстановката! Извинявам се, че даже допуснах най-лошото и го упрекнах, че може да е отговорен при възможен съдбовен край ", написа Гешов.

" Извинявам се, че даже допуснах най-лошото и го упрекнах, че може да е отговорен при възможен съдбовен край!  Сигурен съм и имам вяра в максимата, че истината ВИНАГИ излиза на яве, въпреки и закъсняла, както и имам вяра, че и в тази обстановка ще бъде същото! ", прибавя той.

Гешов добавя, че демократично право на всеки човек е  да показва позицията си. Мъжът не отхвърля, че извинението при неточност е дълг.

Мъжът изрича и поздравленията си към всеки, който  е оказал помощ в търсенето на изчезналото дете. Вижте цялата обява на  Христо Гешов:

 

" Поднасям своите откровени извинения на бащата на Сашко за това, че показах мнение и подозрение за неговото изгубване и бях един от хората, погледнали през различен ъгъл обстановката!

Извинявам се, че даже допуснах най-лошото и го упрекнах, че може да е отговорен при възможен съдбовен край!  Сигурен съм и имам вяра в максимата, че истината ВИНАГИ излиза на яве, въпреки и закъсняла, както и имам вяра, че и в тази обстановка ще бъде същото!

Демократично право на всеки от нас е да показва своето гражданско мнение по дадени тематики, а чисто човешки дълг е да се извини, когато бърка със същата убеденост, с която е писал и приказвал преди този момент!

Поздравявам преди всичко фамилията за щастливата развръзка и искам здраве, благополучие и шанс!  Поздравявам и перничани, че демонстрираха на България, а и света, че българите можем да бъдем задружни и сплотени!

Вие сте образец за всички останали!  На всички коментиращи като мен, бих споделил, че в тази ситуация би следвало да поднесем обществено своите извинения за обвиняванията, не за това, че сме имали или имаме мнение, а най-много за това, че чисто човешки, подвластни на страстите, протичащото се в страната и прочие... обвинихме бащата в нещо, което НЕ съдебна експертиза Е случило!

Обективно е и да кажа, че има хора, които просто не са прочувствени и не демонстрират възприятията и желанията си, по този начин както всички останали и по този начин както хората са очаквали!

Отново се оправдавам обществено както на бащата и неговото семейство, по този начин и на всички останали! Поздрави! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР