В моя кабинет не е идвал нито Борисов, нито Василев,

...
В моя кабинет не е идвал нито Борисов, нито Василев,
Коментари Харесай

В моя кабинет не е идвал нито Борисов, нито Василев, а само Кирил Петков, отсече Калин Стоянов

В моя кабинет не е идвал нито Борисов, нито Василев, а единствено Кирил Петков. Това разгласи вътрешният министър Калин Стоянов. Той приказва пред публицисти в Народното събрание.

По думите му Петков е желал зам.-министърът Кирил Ценкин да бъде началник на оперативния щаб за изборите. Стоянов обаче отказал.

“Отговорих му, че няма по какъв начин лице от политически кабинет да бъде там ”, добави той.

Той отхвърли върху Живко Коцев да е оказван напън

По-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи подаде оставка. Като причина той уточни персонални проблеми. Час по-късно Николай Денков разгласи, че е знаел, че над Коцев има сериозен напън.

„ От месеци ми е казвал, че има напън да напусне, защото не може да работи с Калин Стоянов. Когато в една институция хората не могат да работят в екип, ситуацията става доста мъчно “, разяснява акад. Николай Денков.

Калин Стоянов бе безапелационен, че това не е правилно. 

Вътрешният министър обями до този миг той не е издирван за присъединяване в кабинета на Димитър Главчев.

Калин Стоянов добави и, че има доста погрешни изказвания по негов адрес

“Никога не съм познавал, срещал, чувал Мартин Божанов – Нотариуса. Единствената конструкция, която работи по проблема, това е Главната дирекция, под мое управление. Дали е бил помощник на Министерство на вътрешните работи, това съставлява държавна загадка. Тази информация може да се изиска от прокуратурата или съда ”, добави вътрешният министър в оставка.

Източник: БГНЕС

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР