В моя 24 район в София ГЕРБ не се представи

...
В моя 24 район в София ГЕРБ не се представи
Коментари Харесай

Биков потвърди, че Йорданка Фандъкова ще бъде отстранена от ръководството на ГЕРБ

В моя 24 регион в София ГЕРБ не се показа добре, би трябвало да забележим за какво се получи по този начин. Няма радикализъм в отстраняването на Йорданка Фандъкова от поста зам.-председател на ГЕРБ. Сега е моментът партията да се промени за следващ път. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Bulgaria ON AIR.
Кабинетът и измененията в партията предстоят да бъдат оповестени персонално от премиера и ръководител на ГЕРБ. Според мен, измененията би трябвало да са в посока на отваряне на партията. Всяка партия има натурален инстинкт да се капсулира, затваря, да се усеща като самодостатъчна. Работата на едно оперативно национално управление е да противодейства на този инстинкт и да направи по този начин, че структурите са отворени гостоприемни и за нови хора ", съобщи още Биков.
 Задава ли се чистка в ГЕРБ поради резултатите на изборите? Задава ли се чистка в ГЕРБ поради резултатите на изборите?
Менда Стоянова, Красимир Велчев, Пламен Нунев и Йорданка Фандъкова - това са хората, които евентуално ще изгубят постовете си в Изпълните...
Според Биков, отстраняването и на Менда Стоянова от Изпълнителната комисия на партията е нещо обикновено, както и на Фандъкова. Всяка партия би трябвало да работи съгласно обстановката. Ако бъдат направени някакви промени в изпълнителната комисия, те ще са, с цел да бъде партията съответна в тази обстановка. Има нова обстановка и би трябвало нов метод, счита депутатът от ГЕРБ.
ГЕРБ са подготвени да предложат държавно управление за извънредно комплицираната обстановка, в която се намира страната, а съставът ще бъде препоръчан персонално от премиера Борисов.
" Имаме разнообразни разновидности, само че бихме желали да ги обсъждаме с евентуални сътрудници. Ние сами не можем да изберем държавно управление, би трябвало ни поддръжката на 2 други политически сили. Не сме имали договаряния с " ИТН ", само че бихме се съобразили с техните претенции. Разбира се, не бихме отстъпили от главните си правила ", безапелационен бе Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР