В Москва започнаха да разполагането на системи за противовъздушна отбрана

...
В Москва започнаха да разполагането на системи за противовъздушна отбрана
Коментари Харесай

Монтираха система за ПВО на покрива на руското МО

В Москва започнаха да разполагането на системи за противовъздушна защита по покривите на административни здания. Снимки и видеоклиповете на дейностите на съветските военни се популяризират в редица " Телеграм “ канали.

Сред административните здания, на които са инсталирани системи за Противовъздушна отбрана, е и Министерството на защитата на Руската федерация. Кадри демонстрират по какъв начин хора във военни униформи употребяват кран, с цел да изтеглят съоръжение до покрива, като се отбелязва, че най-вероятно става въпрос за зенитно-ракетната система " Панцир-С1 “. Сградата на съветското военно ведомство е ситуирана на към два километра от Кремъл.

В началото на тази седмица в обществените мрежи се появиха фотоси на системи за противовъздушна защита С-400 в опитните полета на Тимирязевската академия и наоколо до националния парк " Остров на лосовете “ в покрайнините на Москва.

Подсилването на противовъздушната защита на съветската столица евентуално е обвързвано с неотдавнашните детонации на военни летища в Рязанска и Саратовска области.

Системата за противовъздушна защита " Панцир С-1 “ е предопределена за отбрана от дронове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР