В мощен звяр за 300 бона се вози най-обсъжданата миска

...
В мощен звяр за 300 бона се вози най-обсъжданата миска
Коментари Харесай

Шофьор вози Мис България с кола за 300 бона!

В мощен звяр за 300 бона се вози най-обсъжданата миска Радинела Чушева . Красавицата посещава дентална клиника в столицата, където прави усмивката си още по-перфектна за присъединяване си в състезанието „ Мис Вселена “, който ще се организира в Съединени американски щати.

Ради е щракната да слиза от извънредно безценен автомобил, возена от персонален водач. Дали мъжът, който я закара до клиниката е нает oт миската, с цел да я обслужва, или е по-близък до сърцето, остава мистерия? Потърсена за коментар, Радинела отхвърли да показа какво тъкмо се случва в любовния живот и дали в действителност още веднъж е сменила гаджето си.

Брюнетката няколко пъти е забелязвана в компанията на очевидно по-възрастния oт нея гологлав мъж. Често точно той чака или закарва Ради до местата, на които има работа. Автопаркът на най-красивата българка също е много богат. Тя е забелязвана да кара друг от този автомобил, чиято цена също не пада под 200 хиляди лв..

По време на последното си посещаване при зъболекаря някогашната адреналинка носи и бутилка скъпо шампанско, с което да изрази благодарността си.

В последните седмици някогашната танцьорка посещава постоянно клиниката, а повода е, че ома потребност от естетическа смяна на усмивката. Подобен вид операции са известни измежду родния елит. Повечето звезди към този момент се радват на искрящо бяла усмивка, с която към този момент се снабди и 25-годишната красавица. Радинела , която постоянно диктува модата, този път залага на скъпарски спортен екип в турско синьо, който съчетава, въпреки и по чудноват метод, с високи и тънки токчета, написа „ България Днес “.

В последно време трендът на публични обувки и спортно облекло е желан от едни от нaй-известните звезди освен в Европа, само че и зад океана. Радинела очевидно държи да е в крайник с модата и залага на странния аутфит.

(Папарашка фотография на " България Днес " по-долу в галерията)
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР