В Монтанско за пет депутатски места ще се борят 125

...
В Монтанско за пет депутатски места ще се борят 125
Коментари Харесай

Четири партии и коалиции в Монтанско са с пълни листи

В Монтанско за пет депутатски места ще се борят 125 претенденти на 24 партии и обединения, оповестиха от Районната изборна комисия в Монтана.

Четири партии и обединения са издигнали цялостни листи от по 10 претенденти за района - ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи.

За трети следващ път лидер на листата на ГЕРБ-СДС е Ирена Димова, а в листата след нея са познати от последните години политици, специалисти и младежи с обучение.

Българска социалистическа партия сменя лидера си от последните парламентарни избори и вместо Атанас Костадинов издига Ирена Анастасова. След нея са локални водачи на партията и познати от предходни национални събрания политици.

Листата на Има Такъв Народ още веднъж води юристът Пламен Абровски, а на Движение за права и свободи за следващ път лидер е някогашният народен представител и предприемач Димитър Аврамов.

Листата на Демократична България е доста изменена и отпред е Борислав Сандов - съпредседател на обединението и представител на партия " Зелено придвижване ". Десети в листата е банкерът Мартин Заимов.

Начело на " Продължаваме промяната " е Инна Иванова, която досега не се е занимавала с политика.

За трети следващ път " Изправи се БГ! Ние идваме " залага на Мая Григорова и включва локални хора в листата си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР