В Монтана започва усилено косене и миене на улиците по

...
В Монтана започва усилено косене и миене на улиците по
Коментари Харесай

В неделя пускат централните фонтани в Монтана

В Монтана стартира интензивно косене и миене на улиците по график преди идните Великденски празници, заяви кметът Златко Живков.
Пред публицисти той описа къде продължава възобновяване на междублокови пространства, зелени площи и паркинги. Работата е съобразена с ползите на жителите. Повече от 40 претенции за постъпили до кмета за слагане или промяна на пейки пред жилищни блокове. Половината от тях към този момент са изпълнени. През почивните дни ще бъде пуснат централният шадраван на площад Жеравица. Двата по-малки в градската градина и на площад „ Алеко Константинов” към този момент работят. След изрязването на огромните шубраци и подмяната на осветлението в Слънчевата градина ще бъдат възобновени веригата от пана, върху които бяха показани снимки от фестивалите на Монтана.
В парка на храм Свети Дух се извършват ремонтни действия на фонтани, настилка, осветяване и детския ъгъл. Общината е осигурила за най-големия си храм съоръжение и обзавеждане за образуване на столова, посочи още кметът Живков.
От 20 април ще бъде спряно отоплението на административните и публични здания, които са на прехрана на общината, като се изключи детските ясли и градини, съобщи Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР