В момента всичко се прави за преизбирането на . Държавата

...
В момента всичко се прави за преизбирането на . Държавата
Коментари Харесай

Бойко Борисов край Варна: Преизбирането на Радев ни тласка към по-тежка зима от Виденовата

 В момента всичко се прави за преизбирането на. Държавата се тласка с всички сили към зима, по-тежка от Виденовата.

Това сподели водачът на Политическа партия ГЕРБ, който с над 130 младежи от МГЕРБ прегледа Праисторическия и солодобивен градски център Провадия – Солницата, неповторимия археологически обект с началник проф. Васил Николов.

Борисов акцентира, че Българска народна банка регистрира 63.7% спад на вложенията по време на ръководството на служебния кабинет на Радев. Дяловият капитал е негативен.Социалните разноски са раздути с милиарди, които не са обезпечени.

" Учредителят на новата " президентска “ партия взе парите за автомагистрала " Хемус “. Спряха вложенията в инфраструктурата и в производството. Хората към този момент всеобщо продават компаниите си и бягат. Политическата корупция при Радев процъфтява ", сподели водачът на ГЕРБ. Той напомни, че сме първи по смъртност, тъй като Кацаров и другите протежета на Радев провалиха имунизацията. Инфлацията е рекордна. Служебният кабинет сбъдна най-лошите прогнози на Fitch, Moody’s и Standard & Poor`s. България се отдалечава със страшни стъпки от Еврозоната, а това води след себе си неустановеност, неустойчивост и беднотия.

" С актуализацията на бюджета служебното държавно управление на Радев потвърди, че ГЕРБ сме управлявали добре, тъй като явно има пари за харчене. Ако нямаше, щяха да теглят заеми. Те ни помогнаха доста да ги разобличим ", разяснява Борисов.

Според него единственият господар-диктатор в България се споделя. Той назначава финансовия министър, а той споделя, че ще работи с Румен Спецов.

" Данъчен лъжец отпред на Национална агенция за приходите е нещо неприемливо, само че тези хора нямат угризения. Видяхме по какъв начин се купуват цели партии с торбите от Пламен Узунов. Председателят на партията " Екогласност “ описа обществено, че му е предложил пари и е споделил, че това се прави от името на ", разяснява последния скандал Борисов. Той уточни, че в това време отхвърлиха да се броят квитанциите от машините на изборите, както самият Радев в други времена настояваше. Сега още веднъж ще носят флашки сред нелицензирания програмен продукт на машините и комисиите, които ще обобщават резултатите. Затова и няма значение какво демонстрират социологическите изследвания в този момент, тъй като отново ще манипулират резултатите най-после.

Важното е след изборите партиите да намерим примирение и да помислим по какъв начин с общи старания да предотвратим злополуката, обществено известна като " Жан-Виденовата зима ", която в този момент ще бъде " Румен-Радевата зима ", предизвести някогашният министър председател.

Той напомни, че кабинетът “Борисов " постоянно е вложил в културен туризъм и археология. За тази година бяха отпуснати 350 000 лв., с помощта на които продължиха дейностите по археологическото изследване, възстановяване и социализиране на Праисторическия солодобивен център. Освен проф. Васил Николов водачът на ГЕРБ беше посрещнат от кмета на Провадия Жоро Илчев, от ръководителя на Общински съвет в Провадия Димо Димов, от народния представител от ГЕРБ/СДС в 46-тото Народно събрание Павел Христов, от жители и симпатизанти. С Борисов беше и някогашният финансов министър Кирил Ананиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР