В момента Варна от морска столица е заприличала на Бейрут

...
В момента Варна от морска столица е заприличала на Бейрут
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на „Възраждане“: Варна е заприличала на Бейрут от времето на войната

„ В момента Варна от морска столица е замязяла на Бейрут от времето на войната. В централната градска част до Римските терми текат поправки на улици и междублокови пространства, които са стартирани преди няколко месеца и не се приключват “, сподели претендентът за кмет на Варна от „ Възраждане “ Коста Стоянов.

Участници в борбата за морската ни столица пред bTV

По думите му на 150-200 м от морето има отпадъци, дупки и разкопана част, а хората няма къде да паркира, защото местата за това се употребяват за депозиране на материали.

Част от целите му са създаване на нова инфекциозна болница, привличане на вложения и основаване на работни места.

Те не поддържат оръжия за Киев

Той разяснява позицията на „ Възраждане “, че демократичната общественост, подкрепяща Украйна е „ сган “ и би трябвало да бъде „ унищожена “.

„ При последните събития в Русия някои така наречен демократи започнаха да излъчват пламенни послания във Facebook. Едно от тях даже беше на един евродепутат, който призоваваше към военни дейности, бунт и проливане на кръв. Не би трябвало по този метод демократите да приканват към принуждение “, разяснява той.

" Няма да позволим крайнодесни екстремистки групи да всяват боязън ", споделят уредниците

Коста Стоянов сподели, че не би разрешил във Варна да се излъчват филми като „ Близо “ , както и да се организира прайд. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР