В момента, в който свикаме парламентът, веднага трябва да започнем

...
В момента, в който свикаме парламентът, веднага трябва да започнем
Коментари Харесай

Биков: Веднага със свикването на новия парламент, трябва да започне работа по бюджета за 2023 г.

„ В момента, в който свикаме Народното събрание, незабавно би трябвало да стартираме да се занимаваме с бюджета за 2023. Това би трябвало да бъде квалифицирано и подкрепено и от служебното държавно управление, тъй като това е развой, който трае най-малко два месеца “, това уточни Тома Биков от ГЕРБ пред Нова нюз.

„ Разбира се, ново държавно управление, нов финансов министър, ще има нови хрумвания, само че най-малко тази, техническата, основа да бъде подготвена, с цел да може да си влезе бюджетът, когато би трябвало, в случай че има държавно управление “, посочи той.

Той акцентира персоналното си мнение за контракта с „ Газпром “, чийто период изтича в края на годината и който съгласно него те би трябвало да изпълнят: „ Ние би трябвало да създадем вероятното да получим количествата газ, които „ Газпром “ ни дължи. За мен най-хубавият вид е ние да си получим тези количества газ от „ Газпром “ до края на годината ".

Тома Биков не пожела да даде оценка на служебното държавно управление, което е единствено на 20-тина дни и я обвърза с резултатите от проблема с газа.

„ Служебното държавно управление в тази тематика, с изключение на краткосрочния проблем дали ще има газ ноември и декември, би трябвало да стартира редом да взема решение и дълготрайния проблем. А това значи да стартира да подхваща дейности за подписването на дълготрайни контракти за газ отвън „ Газпром “. Такива благоприятни условия има, само че те също изискват време “, уточни Биков.

Като лидерът на ГЕРБ-СДС в 24 МИР София Тома Биков разяснява: „ Този регион е много характерен, той е по средата на София – той обгръща и периферията, и центъра.  Колкото до Кирил Петков, там акцията ще бъде национална. И надали в самия регион ще водим борбата –тя ще бъде изведена на национално равнище “.

Той чака Петков да показа програмата на Политическа партия, техните хрумвания и оферти.

„ Само: „ С ние сме почтени, а вие сте мръсници “ съгласно мен това няма да реши нито един проблем “, уточни Тома Биков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР