В момента, в който на 5 май БСП получи мандата

...
В момента, в който на 5 май БСП получи мандата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Невъзможно е БСП да състави правителство

В момента, в който на 5 май Българска социалистическа партия получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев, левицата ще го върне на президента. Това удостовери на прескоференция след съвещанието на Националния съвет на партията ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Ние 4 години се борим за смяната на модела на ръководство на ГЕРБ и Борисов, само че на последните парламентарни избори по-голяма част от българските жители видяха в Слави Трифонов и " ИТН " опция за смяна ", показа Нинова.

" Изразихме авансово поддръжка, подадохме ръка на няколко пъти, която беше отхвърлена. Имаме авансово декларирана позиция от трите партии - новите политически субекти, че няма да поддържат държавно управление на Българска социалистическа партия. Трите нови партии демонстрираха политическа незрялост, липса на просвета за политически разговор. Всеки е против всеки. Не можаха да избягат от егото си и да се обединим за тези неща, които ни събират, а не които ни разделят. В тази обстановка, макар желанието за смяна, с подготвен проект, ден по ден и мярка по размер и с хора, които могат да създадат тази смяна, държавно управление, формирано от Българска социалистическа партия, въпреки и краткотрайно, е невероятно ", аргументира се тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР