В момента това, което трябва да се случи е, да

...
В момента това, което трябва да се случи е, да
Коментари Харесай

Костадинов: Трябва възможно най-скоро да има обсъждане на вота на недоверие и да се отиде на нови избори

В момента това, което би трябвало да се случи е, да има разискване на вота на съмнение в най-скоро време, сподели на влизане в Народно събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Това е най-важната тематика. След това да се премине през парламентарната рулетка и да се отиде на нови избори - колкото по-скоро, толкоз по-добре за България, сподели той.

За вчерашния митинг пред Народното събрание той съобщи: " Когато държавното управление провежда митинги в своя отбрана, това не са митинги, а митинги. Както Борисов си беше докарал хора да го поддържат. Много пъти сме казвали, че настоящето държавно управление повтаря старите практики на ГЕРБ. Хубавото нещо на площадната народна власт е, че елементарно може да се мери кой какъв брой тежи ".

Костадинов сподели още, че през вчерашния ден е имало на площада няколкостотин индивида, чиято единствена цел е да се бият.

" Управлението си проличава и по неговите поддръжници и през вчерашния ден видяхме, че ни ръководи един незаконен кабинет, непознат на България кабинет от хора, които пазят непознати национални ползи. Единственото решение е да отидем на нови избори ", повтори Костадинов.

Вижте повече във видеото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР