В момента текат разговори за , тези разговори ще продължат

...
В момента текат разговори за , тези разговори ще продължат
Коментари Харесай

Габриел нямало да откаже експерти от ДПС и ИТН

В момента текат диалози за , тези диалози ще продължат до понеделник, в това число, а депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова не знае никакви имена.

От партията ще разчитат на поддръжка от всеки един български депутат, който " милее за България и е задоволително виновен ".

От ГЕРБ/СДС ще изпълнят мандата и Мария Габриел ще показа пред президента състав и конструкция на Министерски съвет, увери Петкова. От думите й излезе, че самата Петкова ще разбере имената от церемонията в президентството , на която претендентът за министър председател ще изчете от досието публично състава за държавно управление и имената, които ще запълнят " кутийките ", по думите на самия водач Бойко Борисов.

От ГЕРБ-СДС ще одобряват и " ИТН " за държавно управление, откакто двете обединения са декларирали поддръжка за експертен кабинет. " Целта е да бъдат открити в действителност най-хубавите специалисти за всяка позиция, с цел да изведем България от рецесиите ", увери Петкова.
 Габриел подготвена към този момент да приказва за имена на министри
Габриел подготвена към този момент да приказва за имена на министри

Изтъкна, че демонстрира храброст

Смяната на основния прокурор беше . Това е решение, което сме взели парламентарната група и Габриел и всички застанахме зад нейните цели, изясни във връзка трусовете от последните две седмици Теменужка Петкова. Тя не е била сюрпризирана от изказването на Габриел , че нейният правосъден министър ще работи за промяната на Иван Гешев.

Дълго време отстоявахме нашата теза, че  означава правосъдна промяна . От през вчерашния ден обаче извънредно бързо се задвижва този развой. Това, което е трансформирало обстановката е гърмежът против Иван Гешев, сподели още депутатът от ГЕРБ/СДС, само че увери, че смяната на правосъдната система е приоритет на партията . Доказали го с.
 Гешев не
Гешев не " опасява " Борисов

ГЕРБ не се отхвърлят да търсят сечение за сглобка на кабинет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР