В момента тази дирекция е без директор. Това, което съм

...
В момента тази дирекция е без директор. Това, което съм
Коментари Харесай

Министър Алексиев: Еврокомисията проверява ”Гражданска въздухоплавателна администрация”

" В момента тази дирекция е без шеф. Това, което съм изискал от " Гражданска въздухоплавателна администрация ", е по най-бързия метод да стартира да работи по усилване на административния потенциал и да разгласят всички процедури за всички свободни длъжности, в това число и за дирекция " Летателни стандарти ". Стриктно проследявам този развой. Каквито констатации има, ще се постарая те да бъдат отстранени, с цел да не се стига до подобен отрицателен сюжет ", даде обещание Христо Алексиев.

На този стадий няма риск да бъде лишен лицензът на " Гражданска въздухоплавателна администрация ".

" Лукойл Нефтохим " е преместила цялата своя икономическа активност в България и към този момент заплаща налози у нас. Очаква се тази година компанията да внесе 600 млн. лева в държавния бюджет по отношение на това, че придвижи активността си в България, заяви вицепремиерът по икономическата политика.

От думите му се разбра още, че служебното държавно управление няма желание да упорства " Лукойл " да изплати дължимите на страната налози за 2022г. " За налозите за 2022 година не задавайте въпроса към мен ", отговори Алексиев на депутата от " Демократична България " Мартин Димитров, написа dnevnik.bg.

През ноември предходната година служебното държавно управление и " Лукойл България " са споразумяха компанията да се върне към остарелия метод на облагане и да заплаща налозите си в България. Петролната рафинерия няма да изнася облагата си към компанията - майка " Литаско ", а ще заплаща данъци у нас.

" Ясно е че има стихотворец ангажимент от страна на страната, той е бил признат от представителите на държавните органи, когато най-малко е бил допустим. Т.е. по време на последното постоянно държавно управление. За страдание, аз също считам, че проектът за възобновяване и резистентност трябваше да бъде по-широко разискван, даже последният вид не бе качен и оповестен на интернет страницата. Трябваше доста по-сериозно да бъдат разисквани тези планове все още на приемане на проекта. Записаните текстове там не дават отговор на настоящата сега стратегия. Точно за това би трябвало да бъдат предоговорени, с цел да бъдат в синхрон с европейската политика в областта на енергетиката. ", сподели още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР