В момента Сузанита е в чужбина. Пред столичен вестник баща

...
В момента Сузанита е в чужбина. Пред столичен вестник баща
Коментари Харесай

Сузанита Хвърли Бомбата: Бившият Ме Пребиваше!

В момента Сузанита е в чужбина. Пред столичен вестник татко й Орхан Мурад призна, че не е бил в течение на протичащите се страшни неща в връзките сред двамата. Щом научил, незабавно посъветвал Сузи да се раздели допустимо най-бързо с Александър. " Няма какво повече да разяснява тя. Аз не бях наясно, признавам си ", показа изпълнителят на " Хиляди слънца ". Сузанита се кани да емигрира Оказва се, че разривът сред малолетната изпълнителка и гарда, който самичък си е лепнал прякора Сашо Лудия, стартира преди година - когато скандалната изпълнителка става известна за броени часове с първия си шлагер " Луцифер и Буда ". Младежът бързо се взел на съществено, изключително откакто част от почитателите на Сузанита се трансферирали и към него.

Така той става известен и се трансформира в жива примамка за хиляди златотърсачки, които се подреждат измежду над 20 хилядите му почитатели в обществените мрежи. " Кое по-точно да ми липсва? Това, че има 20 хиляди почитатели, и то хора, които го знаят от моя профил, и се намерения за огромна звезда и стартира да се надува ", споделя във връзка раздялата им самата Сузанита. След като става бързо прочут в родния Велинград, Александър стартира да се задява с всевъзможни девойки, като в същото време не разрешава на гаджето си да беседва с други мъже и лимитира излизанията й.

За свадите сред Сузанита и Александър научават даже родителите на русокоската, само че не подозират, че нещата излизат отвън надзор и Сашо даже си е разрешавал да й протяга ръка. Те го предизвестяват няколко пъти да остави щерка им на мира, само че Сашо лети прекомерно високо и се изживява като мутра. След като срутва Сузанита душевен с ужасяващи обиди, тя отключва болести от нерви и терзания и получава втора киста, след което е вкарана в болница.

Сузанита упреква точно Сашо за положението си в обществения пост. Семейството на певицата обмисля, откакто тя се прибере в България, да подаде тъжба против него и да изиска ограничаваща заповед. Ако това се случи, Сашо Лудия може да бъде вкаран в зандана за 4 години. Причината е, че единствено преди месец той се призна за отговорен за меле, което стартира пръв. Съдът му дава 4-годишна ефикасна присъда с три години изпитателен период.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР