В момента ставаме свидетели на разграждане на държавността. Става дума

...
В момента ставаме свидетели на разграждане на държавността. Става дума
Коментари Харесай

Шефът на президентския кабинет: Създават се перфектни условия за буря

”В момента ставаме очевидци на разграждане на държавността. Става дума за записи, включващи настоящ държавен глава. В страната гърми рецесия след рецесия. Насажда се напрежение и се основават условия за една съвършена стихия в страната ”. Така разяснява в предаването ”Лице в лице ” назряващият скандал с следствието против президента Румен Радев началникът на кабинета му Калоян Методиев.
Прокуратурата популяризира записи, съгласно които има висока степен на възможност президентът да е извърши закононарушение. Записите са направени когато Румен Радев към този момент е държавен глава, въпреки следствието на КПКОНПИ да е за интервал, в който президентът е бил началник на Военновъздушни сили.

Разследването на опит за саботиране на инспекция на КПКОНПИ е причина за настояването на основния прокурор Иван Гешев Конституционен съд да пояснява изискванията, при които може да се стартира наказателно произвеждане против настоящ президент.

" Като листа от зеле излизат нови и нови обстоятелства и условия. Всичко това го научихме от медиите. Въпросителните са доста, а отговорите - 0 ", безапелационен беше Методиев и се пошегува - към този момент го е боязън да приказва по телефона.

От информацията на държавното обвиняване се схваща, че КПКОНПИ прави инспекция за това по какъв начин Десислава Радева, преди да подписа брак с Румен Радев, е работела на два щата във Военновъздушни сили. Друга част от инспекцията е на каква съображение е употребила ведомствена квартира. От пуснатите аудио записи излиза наяве, че прокуратурата по неразбираеми аргументи е подслушвала шефа на Военновъздушни сили ген. майор Цанко Стойков.

Въпросът сега е дали ще има градивен разговор, защото съгласно политолога и началник на президентския кабинет сега се подклажда институционална война.

" Не знам дали разговорът ще е градивен. Такъв обаче би трябвало да има. Ако първите в страната не си приказват, влизаме в тотална война ", котегоричен беше още Методиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР