В момента става едно чудовищно купуване на гласове, заяви пред

...
В момента става едно чудовищно купуване на гласове, заяви пред
Коментари Харесай

Борисов: В момента става едно чудовищно купуване на гласове

" В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове ", съобщи пред симпатизанти в Пазарджик водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Представяте ли си да беше обърната обстановката, аз да крещя по лаборатории, жилища, непознати депутати да им приказвам за правила, дали им приказват за правила там ", сподели Борисов.

" Само че не по 50, 40, или 30 гласа, а по 10 000 вкупом. Ако се одобри, че един народен представител, без значение от коя област, е сред 7 и 10 хиляди гласа, всеки народен представител, който сега купуват, е все едно купуват 10 000 гласа. Ами то по тая логичност, уважаеми, за какво вършим избори. Те олигарсите чакат партиите да излъчат депутати, да влязат в Народното събрание и отиваш да купуваш под формата на принцип ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Какво значи, че ще го викаш в апартамент, ще го затваряш, ще го плашиш с джипове. Рекет върху депутати, пазаруване на депутати, това са точните думи. Мисля, че те получиха задоволително уроци ", добави Борисов и добави " С президента Радев, нито работим дружно, нито имаме, каквито и да било ангажименти ".

" Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. За да се стигне до там да го сменят ", по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява изказванието, че самият се намира в изолираност.

" Тоя, който ми пожелаваше да седна на диванчето, в този момент сяда той. Има карма в тоя живот. Той пожела стола, за 6 месеца го смъкнаха, и то по парламентарен метод, с болшинство " разяснява Бойко Борисов свалянето на кабинета " Петков ", безапелационен е Борисов.

" 10 милиона изчезват от джоба на хората от бензина и нафтата ", споделя Борисов.

По тематиката с изгонените съветски дипломати той разяснява: " Първия ден Петков сподели: " Аз съм ", на другия ден сподели " Нямам нищо общо, Генчовска е ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Ние по този начин и не разбрахме, тъй като този въпрос не се задава. Това, което се върти из интернет, тези хора, които наподобяват на тях, те ли са, или не са. Един публицист да ги беше питал: " Вие ли сте ", те да кажат: " Не сме ние ", да знаем, че не са. Но може би някой има доказателства, че са. И те откриха по-лесното, медиите им е неразрешено да питат, било персонален живот. И моето беше персонално. Ама на един персоналния живот би трябвало да го разпориш, а на другите не е хубаво, тъй като са фамилни ", по този начин Борисов разяснява поредицата от фрагменти, на които двама души, наподобяващи на премиера в оставка Кирил Петков и началника на кабинета му Лена Бориславова, се появиха в медийното пространство и провокираха вълна от мнения.

Източник:DARIK
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР