В момента способностите на ТЕРЕМ са ограничени и те не

...
В момента способностите на ТЕРЕМ са ограничени и те не
Коментари Харесай

Панайотов: ТЕРЕМ не могат да ремонтират МиГ-29

В момента качествата на ТЕРЕМ са лимитирани и те не могат да ремонтират МиГ-29, съобщи служебният министър на защитата Георги Панайотов.

Според него сдруженията от групата на ТЕРЕМ би трябвало да бъдат преструктурирани, да се усъвършенства тяхната активност и да бъде изменена философията на работата им, в случай че желаеме да печелят, хората да взимат заплати и да имат качества да ремонтират всевъзможен тип военна техника.
 Сменят управлението на „ Терем “ Сменят управлението на „ Терем “
Ще бъде заменено управлението на държавния военноремонтен холдинг „ Терем “. Това разгласи след направените инспекции служебният...

Тази своя позиция служебният боен министър изрази в отговор на въпрос застрашена ли е работата на сдруженията ТЕРЕМ, откакто има отпуснати вътрешни заеми, които са невъзвръщаеми.

Според министъра консолидираните доклади на сдруженията сочат загуба. ТЕРЕМ не виждат други контракти на хоризонта. Трябва да има друга философия и визия за сдруженията, уточни Панайотов.

Министър Георги Панайотов е взел решение и е назначил нови членове на съвета на шефовете на ТЕРЕМ и от тях ще чака идея за развиване на сдружението. Предложените членове на съвета на шефовете от министъра към момента не са вписани, защото на тяхното регистриране се пречи от някогашните членове на съвета на шефовете посредством процедурни трикове.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР