В момента Селена Гомес е доста отдадена на работата си

...
В момента Селена Гомес е доста отдадена на работата си
Коментари Харесай

Наистина ли Селена Гомес и Андрю Тагарт са заедно

В момента Селена Гомес е много отдадена на работата си и фокусът ѝ е върху фотосите на третия сезон на сериала Only Murders in the Building. Актрисата, която неотдавна се завърна в Instagram след четиригодишна пауза, разкри с пост, че не какъв да е, а Мерил Стрийп ще се причисли към актьорския състав за новия сезон.
 Селена Гомес, Андрю Тагарт и това ли е новото гадже на певицата
Това ли е новото гадже на Селена Гомес

Какви са слуховете

Освен на кариерата си, Селена Гомес обръща много внимание и на обществения си живот, като почитателите ѝ изключително доста се вълнуват от това дали е обвързана и в случай че да, то с кого.

Знаем за предходните връзки на певицата с The Weeknd и Джъстин Бийбър, а неотдавна тя ни подсказа, че е подготвена за нова обич. В подкаста On Purpose на Джей Шети през ноември предходната година тя показа, че към момента се надява на обич, излекуване и смяна в живота си и че би предпочела да продължи да разрушава сърцето си, в сравнение с въобще да не усеща нищо.

Последно се заприказва, че Селена Гомес излиза с музиканта Андрю Тагарт от The Chainsmokers. Само два дни откакто се появиха фотоси на двамата, до момента в който са излезли дружно на боулинг в Манхатън, актрисата отговори на слуховете, че двамата са двойка.

На стори в Instagram Селена Гомес качва изображение, което гласи: " Твърде доста ми харесва да съм сама. " Към него тя прибавя хаштаг #iamsingle, написа Е! News.
 Селена Гомес, Никола Пелц, Бруклин Бекъм, Брад Пелц, новогодишната им почивка и слуховете за новата връзка на певицата
Селна Гомес, Никола Пелц и Бруклин Бекъм - тройка или освен това

Слуховете за изненадващото другарство посред им

Е, на актрисата очевидно прекалено много ѝ подхожда да е необвързана. А ние пък въобще не я съдим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР