В момента Седмицата на модата в Париж е в разгара

...
В момента Седмицата на модата в Париж е в разгара
Коментари Харесай

Дъщерята на Никол Кидман ли е следващият голям световен модел

В момента Седмицата на модата в Париж е в разгара си, а по време на представянето на сбирката пролет/лято 2025 на Miu Miu на стилния подиум бе видяно и едно ново лице. Своя дебют на пистата като модел направи по-голямата щерка на  - Съндей Роуз Кидман-Ърбан (16 г.).
 Как наподобява по-голямата щерка на Никол Кидман и Кийт Ърбан
Как наподобява по-голямата щерка на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Двете показват жанр и класа на събитие в Париж

Тоалетът ѝ бе формиран от риза и пола в бяло, придружени от черен колан, както и сиви чорапи до коляното и черни обувки с отворени пръсти.

Макар и ревюто на Miu Miu да е първото, на което Съндей дефилира, то надалеч не е първото, на което участва. През юни тя и майка ѝ  бяха видяни на първия ред измежду гостите на ревюто на Balenciaga за есен/зима 2024-2025.

За щерка си актрисата е споделяла, че има разнообразни гении и ползи, и като се изключи че от дребна обича да пее, към този момент се е докосвала до актьорството с присъединяване в учебна пиеса. По-наскоро обаче пред People  издаде, че Съндей демонстрира интерес и към режисирането.

Колкото до заниманията с моделство, актрисата не е криела, че е сложила ултиматум на щерка си, преди да ѝ разреши да навлезе в света на модата. В изявление за Vogue Australia от този август  споделя: " Тя скоро ще навърши 16. Това ѝ споделих - когато стане на 16 ѝ е разрешено да отиде на шоу. Отдавна искаше да отиде. "
 Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път дружно с дъщерите си на червен килим
Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път дружно с дъщерите си на червен килим

Двойката до момента държа децата си надалеч от светлините на прожекторите

По време на дебюта на Съндей на стилния подиум актрисата не е била видяна измежду гостите. Въпреки това малко по-късно дуото майка и щерка са участвали на вечерното празненство на марката, където са били облечени с сходни тоалети, написа E! News.
 Снимка 684900

16-годишната Съндей Роуз Кидман-Ърбан е по-голямото дете на. Двойката има и по-малка щерка - Фейт Маргарет (13 г.), родена от сурогатна майка. От предходния си брак с Том Круз пък актрисата има и две осиновени деца -  (31 г.) и  (29 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР