В момента се ремонтират 16,4 км на АМ Тракия в

...
В момента се ремонтират 16,4 км на АМ Тракия в
Коментари Харесай

”Барабанчикът” Терзийски се оправдава със Станишев и Царя за участък на АМ ”Тракия”

В момента се ремонтират 16,4 км на Автомагистрала ”Тракия ” в двете направления. Ремонтът е стартират при започване на февруари. В момента се извършват всички действия, които метеорологичните условия разрешават. Този сектор е издигнат в интервала 2004-2007 година Открит е през 2008 година от тогавашния министър председател Сергей Станишев. В този сектор е имало оризища и това не е съобразено. В момента вършим нови дренажни стени и ремонтираме съществуващите ”.
Това съобщи шефът на АПИ Георги Терзийски пред bTV. Това е същият началник, който преди време министър председателят Борисов обществено нахока по малкия екран: " Във всеки център на обитаемото място към София, отиваш персонално през днешния ден, заставаш на площада и като едно време тея, глашатаите " Няма да има винетки ", викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш тогава, ясно! И в този момент той трансферира виновността за неприятния сектор на Автомагистрала " Тракия " на някогашни министър председатели.

" Ние се справихме и с черния мразовит дъжд на Автомагистрала " Струма ", тъй като бяхме подготвени. Пътят беше авансово обработен, с цел да не замръзва. След санкциите, които наложихме в петък за почистването на Автомагистрала " Тракия ", през почивните дни то беше на равнище. По отношение на компаниите на " Тракия " и Околовръстния път, те бяха глобени надлежно с 30 и 20 000 лева поради несвоевременно разчистване. Вината не е единствено тяхна, а и на недобросъвестни водачи, които бяха заели спешните ленти.

" Всички пътища на страната са проходими при зимни условия. Нямаме ограничавания с изключение на при някои проходи, които сезонно са затворени. Колегите от Гърция и Северна Македония се наложи да затворят границите, с цел да се оправят с натрупалия сняг. Гръцките управляващи ни уведомиха, че затварят граничните пунктове, които затрудни работата ни ", осведоми той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР