В момента се разминават два влака - на политиката в

...
В момента се разминават два влака - на политиката в
Коментари Харесай

Шкварек: Разминават се два влака - на политиката в прокуратурата и на прокуратурата в политиката

В момента се разминават два влака - на политиката в прокуратурата и на прокуратурата в политиката, освен това за доста малко време. Сега внезапно се форсира още веднъж влакът на прокуратурата в политиката, само че той ще се размине доста в резюме с политиката, в която от 5 година насам има един политически сегмент на практика се занимава съвсем напълно с прокуратурата и правосъдната промяна. Тази политическа борба завършва с този кабинет. Това разяснява политическият анализатор Кристиян Шкварек пред Нова тв.

Обществото ни може и ще преглътне този кабинет, добави той.

Влакът с изчистване на прокуратурата, митинги, излизане на площада - сега, в който двете страни се събраха в общ кабинет, този трен завърши. За да изчегърташ една система, имаш потребност от доста огромен политически капитал. А в тази коалиция той завърши, тя е извънредно непопулярна в средите на електоратите на двете партии, разяснява Шкварек.

Всичко протече доста минорно, разяснява конференцията на Гешев - а това просторно пояснение беше, с цел да покаже по какъв начин един почтен човек го демонизират, разяснява проф. Николай Радулов. Това е опит за пазарлък, а има ли в чекмеджетата доста такива каузи - ясно е, че има, тъй като прокуратурата по този начин си настрои системата по отношение на Наказателно-процесуален кодекс, че тя застана на входа и изхода на битката с престъпността. Тези документи и каузи някъде, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР