В момента се разглеждат 5 варианта на терени, като всеки

...
В момента се разглеждат 5 варианта на терени, като всеки
Коментари Харесай

Разглеждат 5 варианта на терени за детска болница frognews.bg

В момента се преглеждат 5 разновидността на терени, като всеки един от тях има преимущества и дефекти, посочи той. Министърът не удостовери, че детската болница ще се построи в Горна баня.

 

" Разглеждаме ги на оптимално експертно равнище, и от позиция на чист въздух и от позиция на връзка с превоз, и от позиция на това да има зелени площи за децата. После, нашите стремежи са освен детска болница, а и до нея да има хотел за родителите, защото тя ще бъде национална. Отделно да има рехабилитационен център за децата, отново в обособена постройка, да има опция за паркиране, да бъде добре отзивчива. Те са доста условията, закова споделям – когато вършим една детска болница, би трябвало да бъде по най-високите европейски стандарти ", сподели Меджидиев, представен от БНР.

 

Асен Меджидиев заяви още, че е почнала инспекция за изчезналите в аптечната мрежа медикаменти, резултати се чакат идната седмица.

Той счита, че би трябвало да се разшири листата с следените от страната лекарства и при привършване на количества под 65% в аптеките да се стопира износът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР