”В момента се оказва, че лицето Делян Пеевски не притежава ...

”В момента се оказва, че лицето Делян Пеевски не притежава

Вера Ахундова: Пеевски не може да си купи дори билет за трамвай след санкциите

”В момента се оказва, че лицето Делян Пеевски не има никаква благосъстоятелност в България, никаква компания. Тази тъжба ”Магнитски” нямаше да има никакви последици, в случай че не беше правилно всичко, което сме описали. Доколкото разбирам съвсем нищо не е останало тук, даже самите здания са продадени. Освен постройката на ”Юрий Гагарин” и Благоевград БТ, може би са кухи структури.”

Това съобщи по " 7/8 ТВ " доктор Вера Ахундова от съдружие " Ние, жителите ", което е изпратило сигнали, които, по думите ѝ, са довели до глобите от Държавния апартамент на Съединени американски щати към родни предприемачи.

" Доколкото знам, в София на мястото на постройката към този момент се строи някакъв комплекс. Ако е правилно това, което ни обясниха нашите сътрудници юристи в Щатите, че има няколко страни, които признават и ползват непосредствено " Магнитски ", измежду които Канада, Саудитска Арабия и Дубай, Естония, Латвия, Англия с някои промени, в Европейски Съюз още се питат дали да има закон " Магнитски " или не. Ако това е правилно лицето Пеевски не би трябвало да може да си заплаща даже и билетчето за трамвай или метро.

За лица като Пеевски и Божков това, което се откри публично, би трябвало да е запорирано отвън България. За България не знам, тук имаме един чудноват и значителен проблем - тези хора са работили с съвсем всички банки. Тези средства в техни сметки и компании ще бъдат запорирани. " Магнитски " има и друга система за следене. Ако да вземем за пример трансферират компанията на трето лице, има по какъв начин да проследят, посредством телефонни връзки, посредством следствие на предишното, някогашни и минали финансови интервенции от преди време. Може да се ревизира дали тези хора попадат при обвързваните лица ", сподели още тя.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg