В момента се губят възможности да модернизираме въздушната си отбрана

...
В момента се губят възможности да модернизираме въздушната си отбрана
Коментари Харесай

Даниел Митов: Служебният кабинет е пасивен, армията губи

В момента се губят благоприятни условия да модернизираме въздушната си защита поради бездейност от служения кабинет, разяснява депутатът от ГЕРБ в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

Според депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер българската войска не е донор, само че не и експонат. Тя разполага с техника. Меко казано безконтролно е да споделяме, че ще ни пази с тази допотопна техника. Политиката на служебното държавно управление ще ни коства доста скъпо. Служебното държавно управление почва да си сменя тезата - първо че не би трябвало, а в този момент, че сме закъснели да даваме оръжие на Украйна, сподели Лорер.

Според Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия прекомерно слаба е компетентността на сътрудниците му. " Доведени сме до цялостно разоръжаване, кое да дадем, с кое да се охранява София? България по принцип не би трябвало да дава оръжия, сподели той.

За Митов България има опция да сменя остаряло руско оръжие с съвременно и изясни, че ГЕРБ има съответни оферти. " Украинците могат да употребяват незабавно танковете ", сподели той. 

Най-важно е мирът, съобщи Гуцанов. Не може с лекост да разясняваме военния спор и даването на оръжия. Еднополюсният свят се разпада, разяснява той. 

Митов оспори депутата от Българска социалистическа партия, като отвърна, че войната я стартира Путин, войната е реалност, няма значение дали Българска социалистическа партия е за мир. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР