В момента съм обвързана и влизайки в това предаване, не

...
В момента съм обвързана и влизайки в това предаване, не
Коментари Харесай

Виктория Капитонова, малко преди да влезе в „Ергенът“: Имам гадже, но ще спечеля с хитрост

„ В момента съм обвързана и влизайки в това предаване, не считам да диря никой, само че пък… нищо не се знае. Смятам да победя предаването с малко хитрости и с моя си опит. Обичам да спечелвам и се надявам, че и този път ще стане по този начин, както аз съм си го решила. “

Това са думи на инфлуенсърката Виктория Капитонова , изречени малко преди да влезе в риалити шоуто „ Ергенът “. Видеото е било излъчено в „ Преди обед “ по бТВ и по всичко проличава, че малко след старта на предаването бързо е било забравено за него.

По предписание всички участнички в шоуто би трябвало да са необвързани моми, само че както стана ясно наскоро, Виктория към този момент си е имала сериозен другар и последната й цел е била сърцето на Виктор. В самото изявление тя си признава, че няма желание да търси любовта, само че пък крайната й цел е да победи, тъй като по този начин си е привикнала.

Спазила е и обещанието да си служи с хитрости в шоуто – както видяхме, тя е един от най-големите манипулатори и съумя да в профил не една и две съпернички, с помощта на дребните си женски хитрости.

Загадка остава за какво от продукцията са разрешили присъединяване й, знаейки, че е обвързана и няма планове към ергена…

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР