В момента съм без кола. В последните два-три месеца се

...
В момента съм без кола. В последните два-три месеца се
Коментари Харесай

Орлин Горанов яхна тузарски черен джип

„ В момента съм без кола. В последните два-три месеца се наложи да съм без транспортно средство по ред аргументи. Реших даже да си взема карта за градския превоз. Не го бях употребил от предишния век, преоткривам го ”, показа преди няколко седмици за „ Уикенд ” Орлин Горанов. Е, в този момент към този момент именитият артист и тв водещ отново разчита на лично возило. Папараците ни го снимаха оня ден зад кормилото на първокласен черен джип беемве.

Орлин излезе от постройката на НДК, възпламени цигара и телефонира на някого по джиесема си. Дуетният сътрудник на Кристина Димитрова беше облечен в маркова бяла риза, дънки и черни мокасини, а в ръка носеше изтънчено сиво сако. Дори белият му перчем не го състаряваше, а единствено му придаваше още по-достолепен тип. Горанов е на 63, само че продължава да е мъж от класа. Неслучайно преди време той бе разгласен за фешън икона и сграбчи наградата за най-елегантен известен българин.

Хитовият реализатор и водещ на рейтинговото делнично Българска национална телевизия предаване „ Последният печели ” се насочи към близкия паркинг, където бе оставил тузарския си роувър и потърси с истанционното къде го е паркирал. После завърши телефонния си диалог, метна се на мощния си автомобил и даде газ.

Около половин час по-късно Орлин се озова на бензиностанция в „ Студентски град “. Спрял до една от колонките, той слезе от колата и мушна маркуча й в отвора за гориво. След като изпълни резервоара, звездата отиде да заплати на касата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР