“В момента Путин се бори за собствения си живот. Събитията

...
“В момента Путин се бори за собствения си живот. Събитията
Коментари Харесай

Бивш посланик в Москва: Путин се бори за собствения си живот  


“В момента Путин се бори за личния си живот. Събитията от Украйна ще се реалокират към Москва. Русия живее към лепилото, което е принуждение - вътре и извън. Територията на Русия е огромна и не може да бъде усвоена стопански ”, съобщи в предаването “Тази неделя ” някогашният дипломат на България в Москва Илиян Василев.

“Очевидно това, което Путин искаше да внуши, че всичко се развива по проект, някак си няма по какъв начин да бъде правилно, тъй като първичните планове да завладее Киев. Русия търпи големи загуби. Във войната в Украйна са починали 50 000 съветски бойци, това са три пъти повече, в сравнение с в Афганистан. Това е най-голямата загуба за Русия от Втората международна война насам ”, добави той.

Миналата седмица съветският президент Владимир Путин разгласи частична военна готовност в Русия.

“Сега това, което той да направи е да ескалира залозите без да убеден, че може да промени хода на войната ”, сподели някогашният дипломат в Москва.

Според него 99% е несъмнено, че Русия ще признае референдумите в украинските региони Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон.

" Правителството на Борисов е отговорно за тази война, тъй като ние построихме най-стратегическия план " Турски поток ", който бе изискване Путин да нападне Украйна. Развързахме му ръцете да нападна ", съобщи Василев.

За това какво е дистанцията сред споменаването и потреблението на нуклеарното оръжие - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР