В момента проверката продължава и ако се окаже, че има

...
В момента проверката продължава и ако се окаже, че има
Коментари Харесай

Извънредна Информация: Внезапна Оставка На Един От Най-Високопоставените Хора В България!

В момента инспекцията продължава и в случай че се окаже, че има още отговорни чиновници, те също ще понесат отговорността си, изясни вътрешният министър.

По-рано министър председателят Бойко Борисов съобщи в Дубровник, че чака още през днешния ден шефът на Министерство на вътрешните работи в Габрово да подаде оставка и по този начин да поеме отговорност за безредиците в града.

" За мен оставката на този шеф би трябвало да е реалност незабавно, откакто си пристигна министъра, тъй като е получил сведения, че месеци наред са позволени случаи в града, при които всякакви такива групи да си пият бира на детски площадки, да се вършат на забавни в града. Ако е по този начин, както слушам, огромни групи хора са се разхождали нагоре-надолу и са тормозили майките, децата или хората, полицията къде е? Да са ми докладвали, да съм изпратил още 100-200-300 служители на реда. Със стотици милиони дадохме повече за Министерство на вътрешните работи. Имаме фрагменти, имаме всичко ", аргументира се Борисов.

Оставката на ст. комисар Борислав Бончев към този момент заведена в деловодството на министерството, оповестиха по-късно от пресцентъра на ведомството. В ОДМВР-Габрово продължава инспекцията по отношение на вероятно позволени пропуски в работата на дирекцията. След приключването й и разбор на резултатите, следва да бъде преценено дали ще бъдат взети спомагателни административни и организационни ограничения, се прецизира в известието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР