В момента приложението е достъпно в платформи Google Play и

...
В момента приложението е достъпно в платформи Google Play и
Коментари Харесай

Събев: Google и Apple да премахнат приложението Максим от платформите си

В момента приложението е налично в платформи Гугъл Play и Apple App Store.

Министерството на превоза и известията през днешния ден алармира фирмите Гугъл и Apple за приложението „ Максим “, което е налично в техните платформи Гугъл Play и Apple App Store.

В изпратено писмо от транспортния министър Събев до двете компании се показва, че услугата се прави в несъгласие с нормативите за таксиметров транспорт на пасажери. Той насочва категорично искане да се прекрати предлагането на мобилното приложение на територията на Република България.

По време на среща сред министъра на превоза и известията Николай Събев и представители на таксиметровия отрасъл, която се състоя в края май, беше разисквано предприемане на незабавни ограничения за ограничение на нерегламентирания транспорт на пасажери. От сектора потърсиха съдействието на министър Събев за прекъсване на платформата „ Максим “, която прави противозаконен транспорт на пасажери.

Веднага след срещата министър Събев сезира Министерство на вътрешните работи, Комисия за защита на конкуренцията, КРС и Национална агенция за приходите за казуса, за предприемане на нужните дейности от тяхна подготвеност. От институциите не бяха получени навременни отговори в увещание на това, че са подхванати съответни ограничения.

Към сегашния миг сдружението Такси Максим е с прекъсната активност и е в разпродажба. Това е част от ограниченията за безапелационна битка с противозаконните транспорти, които се извършват от Министерството на превоза и известията в последните 6 месеца, се показва още в позицията на министъра.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР