В момента президентът е лишен от всякаква възможност да влияе

...
В момента президентът е лишен от всякаква възможност да влияе
Коментари Харесай

Асен Агов: Президентът е в изолация от българското общество

„ В момента президентът е лишен от всякаква опция да въздейства на външната политика на България “ , съобщи публицист и някогашен заместник-председател на Народно събрание Асен Агов. По думите му Радев е „ в изолираност от българското общество “ .

Причината съгласно него е, че по последни проучвания 70% от българите поддържат Украйна , а 55% мислят, че би трябвало да им се окаже финансова помощ. Според него изцяло би трябвало да се премисли политиката на защита на България.

„ Назначените от президента служебни държавни управления възпираха самодейността да се достави задоволително оръжие за Украйна, с цел да задържи руската експанзия и да прокуди агресора и окупатора от всички украински земи “ , разяснява той пред „ bTV “. По думите му успеха на Украйна е жизненоважна за страната ни , защото всички събития у нас и в Европа са повлияни от тази война.

„ Вече има задоволително данни, че съветски специфични елементи са взривили язовирната стена на „ Нова Каховка “, съобщи още Агов.

Припомняме ви, че през вчерашния ден военният министър Тодор Тагарев съобщи, че България приготвя нов транш военна помощ към Украйна .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР