В момента преговорите не се водят на тъмно, а в

...
В момента преговорите не се водят на тъмно, а в
Коментари Харесай

Политолог: Имената в кабинета нямат никакво значение, важни са параметрите

В момента договарянията не се водят на мрачно, а в Народното събрение, където се легитимира властта. Когато се договорят политиките, тогава нямат значение имената в кабинета. Те ще си имат параметри, в които да работят, тъй че в действителност няма значение.

Това разяснява пред Нова тв политологът Любомир Стефанов.  

В момента съмч сдържан оптимист, че нещата ще се случат. Дали от първия или от втория мандат, ангажимента е да бъде от първия. Надявам се да си я спазят. Но алените линии сред двете партии са ясни. За Политическа партия и Демократична България е жизненоважно провосъдната промяна да бъде стартирана. Никой не се заблуждава, че това ще бъде свършено за няколко месеца. За ГЕРБ е значимо да продължи да се оправдава България във външнополитически аспект, разяснява той.

Да приказваме, че в случай на избори, някаква партия ще се появи от нищото, не е подплатено с никаква социология, уточни той.

Партиите сега нямат никакъв интерес от избори. Защото изборите ги вкараха в коалиция и на последващи би се случило същото, само че те няма да моган да оправдаят грешката си, дсопълни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР