В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България.

...
В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България.
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България

В момента предварителните избори не са най-хубавото нещо за България. Това сподели в ефира на предаването " Офанзива " по NOVA NEWS проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС. По думите му стъпка към предварителни избори ще бъде подхваната, тогава, когато моментът за това е подобаващ.

" Имаме редица рецесии и нито едно решение за тях. Само пожелания в бъдеще време. Това е извънредно рисково за нашата страна, изключително на фона на война, покрай границите ни. Ще предприемем стъпки към събаряне на държавното управление, когато моментът е подобаващ. Не ни тормози това, че нямаме болшинство, постоянно сме следвали ползите на българските жители. Сега надвиват гласовете, че държавното управление става рисково за България. Липсата на решения и съответни дейности в тези невиждани рецесии в страната са рискови за нашата страна. Една от вероятните парламентарни процедури е внасяне на избор на съмнение ", добави той.

Във връзка със задържането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов Ангелов съобщи, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

" Той потвърди, че е погрешна една от най-големите неистини, популяризирани против Борисов- тази със фотосите, които бяха публикувани. Това, което се случи потвърждава, че Борисов у дома няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха неистина. Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са резултат на взаимни инспекции. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези противозаконни арестувания ", добави той.

Костадин Ангелов разяснява още, че обвиняванията на предприемача Васил Божков не тормозят ГЕРБ.

" Да се тормозим от човек, който има 19 присъди и чийто прякор знаем какъв е- това е негова естествена отбрана ", сподели още Ангелов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР