В момента партиите не са сигурни какво и как го

...
В момента партиите не са сигурни какво и как го
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не съм получил нито едно обаждане, което да ми казва направи това или онова

" В момента партиите не са сигурни какво и по какъв начин го вършат, ние попаднахме в средата на това нещо. Ако погледнем на партиите като маркетингови компании - откъм гърба, на доста от тях, има действителни стопански ползи ". Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия служебният министър на стопанската система.

По думите му за дребния и междинния бизнес програмата за възобновяване работи, като по този метод са налети пари в стопанската система. " Не ни е доста значимо дали ще имаме още една седмица, значимо ни е, че всеки ден напредваме с нещо, което сме си сложили като цел. Преди 3 месеца заварих министерство, в което има доста странни и несвойствени неща. Затова предложихме визия по какъв начин би трябвало да наподобява това министерство и какво би трябвало да прави ", добави Кирил Петков.
 Петков: ББР не раздава високорискови заеми Петков: ББР не раздава високорискови заеми
Българската банка за развиване не раздава високорискови и необезпечени заеми. Това е безапелационното мнение на министъра на стопанска система...

Според него ръководството на страната не е кой знае каква философия и за къс интервал ориста на България може да бъде изменена. " Аз не знам за какво страната си прибира 50 % от облагата на всички държавни сдружения, с изключение на Държавната консолидационна компания, има липса на бистрота и публични поръчки. От през днешния ден назначаваме още един член на ДКК, надяваме се, че бордът ще го избере за изпълнителен шеф ", добави служебният стопански министър.

Кирил Петков посочи, че при назначението на служебното държавно управление с президента Румен Радев са имали обща визия. " Не съм получил нито едно позвъняване, което да ми споделя направи това или това. Да се каже, че оставам в политиката е теоретична сценка. Чувствам се задоволен за нещата, които постигнахме ", сподели още Кирил Петков. По думите му за 9 месеца са отпуснати заеми за 200 милиона със междинен размер на заема 400 хиляди.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР