В момента Окръжен съд Пловдив разглежда жалбата на Георги Петров

...
В момента Окръжен съд Пловдив разглежда жалбата на Георги Петров
Коментари Харесай

Униформени доведоха с белезници в съда Георги от Пловдив, който завлече Grabo с 400 000 лева!

В момента Окръжен съд Пловдив преглежда жалбата на Георги Петров против определението на Районния съд, с което му е взета мярка за неотклонение "задържане под стража ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg
Обвиняемият бе доведен в залата с белезници и под защита. Към момента 30-годишният Георги от Пловдив е притеглен към наказателна отговорност за това, че в интервала 18.08.2016 г.-21.09.2017 година, в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, в качеството си на длъжностно лице - специалист маркетинг към "Грабо медия "АД, в кръга на службата си, е възбудил и поддържал подвеждане у други чиновници на същото сдружение, и с това е предизвикал на "Грабо медия "АД имотна щета в изключително огромни размери - близо 400 000 лв., като измамата съставлява изключително тежък случай - закононарушение по член 211, вр. член 210, ал.1, т.3, вр. член 209, алинея 1, вр. член 26, ал.1 от Наказателен кодекс.
Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което Георги досега е упрекнат, е отнемане от независимост от 3 до 10 години, както и конфискация на до една втора от имуществото на отговорния.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР